M
Elektronikus ügyintézés

Tájékoztató barnakőszén iránti lakossági igény felmérésről

2022.09.22. | Aktuális tájékoztató

Ezúton tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

Az adatszolgáltatás határidőben való teljesítése érdekében kérem a településen élő, barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosokat, hogy a mellékelt adatlap kitöltésével jelentsék be a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasználásra kerülő barnakőszén mennyiségét.

Az igénybejelentés feltételeit az adatlap tartalmazza.

Az igénybejelentés lehetőségével 2022. szeptember 29. 16:00 óráig élhet. A bejelentést az adatlap kitöltésével személyesen az Ecséd Községi Önkormányzat titkárságán (3013 Ecséd, Szabadság utca 139.), elektronikusan az ecsed.ph@ecsed.hu emailcímen tudja megtenni.

Adatlap letöltése: Adatszolgáltatás lakossági barnakőszén felméréséhez

Maksa Mátyás polgármester

Ajánljuk még

Közmeghallgatás meghívó

Ecséd Községi Önkormányzat képviseletében Maksa Mátyás polgármester tisztelettel meghívja Önt a soron következő lakossági rendezvényre. Részletek: Közmeghallgatás meghívó

Tájékoztatás a társadalmi egyeztetésről

Ecséd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének .../2024. (...) önkormányzati rendelete a közterületi térfigyelő kamerarendszerről: Tájékoztatás a társadalmi egyeztetésről Tájékoztatás Ecséd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének .../2024. (...) önkormányzati...