M
Elektronikus ügyintézés

Bemutatkozás

Ecséd Községi Önkormányzat honlapja

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Maksa Mátyás vagyok, Ecséd község polgármestere. Szeretettel köszöntöm Önt községünk honlapján. Mind polgármesterként, mind itt született, itt élő és dolgozó lokálpatriótaként büszke vagyok településünkre. 2010 óta állok vezetőként Ecséd élén, s az eltelt évek számtalan emlékezetes pillanatának köszönő szavai megerősítettek abban a hitemben, hogy van értelme a munkámnak. A fő célkitűzésem a folyamatos fejlődés. Mindig keresem azokat a lehetőségeket, forrásokat, amelyeket községünk javára lehet fordítani, felhasználni.

Az elmúlt években látványos fejlődésen ment keresztül településünk, s olyan hátránykompenzációra is sor került, amely több évtizedes hiányt rendezett.

Megszépült a település központja. A közintézmények infrastrukturálisan, energetikailag felújításra kerültek. Ma már elmondhatjuk, hogy Ecséden nincs járhatatlan út, hiszen annak 70%-a aszfalt, a fennmaradó rész kőborítást kapott. Mindemellett több kilométer járda épült.

Ecséd az itt lakóknak, tiszta, rendezett környezetet, élhető települést jelent.

Fontos feladatomnak tartom, hogy korrekt, naprakész információkkal lássam el a község lakóit, illetve azokat az érdeklődőket, akik akár személyesen, akár virtuálisan szeretnének tájékoztatást kapni Ecsédről, annak társadalmi, gazdasági, történelmi fejlődésétől kezdve a jelenlegi helyzetének, terveinek ismertetéséig.

Mindemellett a honlap azt a célt is szolgálja, hogy a kor igényeinek megfelelő szolgáltatás keretében biztosítottak legyenek az e-ügyintézés különböző hozzáférései, illetve az ügyfélbarát szolgáltatások.

Maksa Mátyás

polgármester