M
Elektronikus ügyintézés

Szakmai beszámoló – mulassunk együtt szüret előtt!

2022.08.31. | Aktuális tájékoztató

TOP-5.3.1-16-HE1-2017-00003

Önkormányzat

Mulassunk együtt szüret előtt!

  1. 08. 27.

Helyszín: Művelődési Ház, 3013 Ecséd, Dózsa györgy utca 16.

A programot Maksa Mátyás polgármester nyitotta meg,

A rendezvényen felléptek az Ecsédi Gyöngyszem Óvoda és Kölyök Minibölcsőde óvodásai. Műsorukban a Szóló szőlő című mesejátékot adták elő.

Az óvodások műsorát követően a Kacus táncait tekinthették meg a megjelentek. Repertoárjukból bökönyi és kalocsai táncok bemutatásával adtak ízelítőt.

A táncokat Pintér Tímea műsora követte, aki mulatós dalokat és operett slágereket énekelt, majd Polgár Peti szórakoztatta a közönséget. Az est folyamán fellépett Rony, az USNK, Alee, ezt követően 21:10 órától a tűzijáték kápráztatta el az összegyűlteket.

Különböző kísérőprogramokon is részt vehettek a jelenlévők. A gyermekek ingyenesen játszhattak az óriáscsúszdán, az extrém sportok kedvelői mászófalon tehették próbára bátorságukat. Ezen kívül a gyermekek, fiatalok ingyenes arcfestésen vehettek részt, de kipróbálhatták a tetoválások különféle módozatait is. A lufihajtogatók különböző mókás figurákkal örvendeztették meg a kicsinyeket. Az idei rendezvényen elektromos kisautókkal „száguldozhatott” az aprónép. az Ecsédi Csáki Lovas Egyesület jóvoltából a gyermekek kipróbálhatták a lovaglást is.

A büfét Földvári Zoltán biztosította. Ezen kívül a téren az édesség árus kínálatából is válogathattak a megjelentek. A felnőttek számára a Tóth borok kóstolására nyílt lehetőség.

A résztvevők ingyenes vércukor és vérnyomás mérésen vehettek részt a Magyar Vöröskereszt Ecsédi Alapszervezetének jóvoltából. A rendezvény egyik fő attrakciójaként a tűzijáték kápráztatta el a jelenlévőket. Ezt követően szabadtéri nosztalgia bálon rophatták a táncot hajnali egy óráig az arra kedvet érzők. A hangosítást a Radír biztosította.