Búcsú az óvodától

Június 7-én az Ecsédi Gyöngyszem Óvoda nagycsoportos óvodásai búcsút intettek kedvenc játszóhelyüknek, hiszen szeptembertől megkezdik általános iskolai tanulmányaikat.

Dallal kísérve vándoroltak az óvodától a Művelődési Házig, ahol ünnepi műsorukba csokorba kötötték mindazt, amit az elmúlt években megtanultak.

Az ünnepet megtisztelte jelenlétével Maksa Mátyás polgármester, aki köszöntő beszédében kihangsúlyozta: “Folyamatosan azon dolgozom, hogy településünk óvodás gyermekeink a legmodernebb, legkorszerűbb körülmények között nevelkedhessenek. Óvodánk egyike a környék egyik legjobban felszerelt óvodájának, mindemellett épül az intézmény tornaszobája, s terveink szerint a kicsinyek hamarosan birtokukba vehetik azt. A tornaszoba megépítésével egy újabb több évtizedes hiány kerül kompenzálásra. Ma már szinte magától értetődő, hogy olyan élményeket kapjanak a gyermekeink, amelyek hozzájárulnak a személyiségük fejlődéséhez: gondolok itt a nagycsoportosok múzeumpedagógiai foglalkozásra a Hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban vagy decemberében sikerült színházjegyeket szereznem Budapestre a Tündér Lala c. előadásra, amely előadás, olyan élményt jelentett az óvodások számára, amelyre még sokáig emlékezhetnek …”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük