Lomtalanítás

Helyszín: Ecséd közigazgatási területe

Időpont: 2018. 08. 04. 07.00 órától

A feleslegessé vált hulladékot az adott napon reggel 07.00 óráig helyezze el az ingatlana előtt, úgy, hogy a közlekedést ne zavarja, és a szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen. Az időben ki nem helyezett hulladék nem kerül elszállításra.

LOMNAK tekinthető a feleslegessé váló nagyobb berendezési tárgy: bútorzat, ágybetét, fotel, háztartási berendezés, stb. Elektronikai hulladék csak veszélyes összetevő nélkül szállítható el (pl.: hűtőszekrény motor nélkül, televízió képcső nélkül).

Tilos veszélyes hulladékot a lomok közé rakni!

A meghirdetett lomtalanítási tárgyakon kívül egyéb hulladékot– kommunális, építési– a szolgáltató csak külön térítési díj ellenében szállítja el.

El nem szállítható hulladékok: akkumulátor, szárazelem, festékes göngyölegek, növényvédő szerek és azok csomagolása, használt hűtőberendezések, veszélyes összetevőjű tisztítószerek és göngyölegeik, elektronikai cikkek, használt étolaj olajos flakon, fáradt olaj, fénycső, gyógyszer, leselejtezett számítógép, pala, autógumi, egyéb veszélyes összetevőjű hulladékok..

Nem szállítható el továbbá háztartási hulladék, építési törmelék, autó alkatrészek, állati tetemek, zöldhulladék.

A lomtalanítást csak magánszemélyek vehetik igénybe, intézményektől, közületektől és gazdálkodó szervezetektől a hulladékot nem szállítják el.

Készült a Szelektív Hulladékhasznosító és Környezetvédelmi Nonprofit Kft. hirdetménye alapján.

Maksa Mátyás

polgármester

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük