M
Elektronikus ügyintézés

Lomtalanítás

2021.10.25. | Aktuális tájékoztató

Helyszín: Ecséd közigazgatási területe
Időpont: 2021.10.29. 07.00 órától

Tisztelt Lakosság!

A feleslegessé vált hulladékot az adott napon reggel 07.00 óráig helyezze el az ingatlana előtt, úgy, hogy a közlekedést ne zavarja, és a szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen. Az időben ki nem helyezett hulladék nem kerül elszállításra.

A lomtalanítást csak magánszemélyek vehetik igénybe, intézményektől, közületektől és gazdálkodó szervezetektől a hulladékot nem szállítjuk el.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időben ki nem kihelyezett hulladékért nem áll módunkban visszamenni!

Tájékoztató

LOMNAK tekinthető a feleslegessé vált nagyobb méretű berendezési tárgy: bútorzat, ágybetét, fotel, háztartási berendezés stb. Tilos veszélyes hulladékot a lomok közé rakni, mivel az sok esetben nem azonosítható, és a csomagoló anyagok sérülése miatt mind a környezetre, mind az ember egészségére megnövekedett kockázatot jelent. El nem szállítható hulladékok: akkumulátor, szárazelem, festékes göngyölegek, növényvédő szerek és azok csomagolása, használt hűtőberendezések, veszélyes összetevőjű tisztítószerek és göngyölegeik, elektronikai cikkek, használt étolaj, olajos flakon, fáradt olaj, fénycső, gyógyszer, leselejtezett számítógép, pala, autógumi, egyéb veszélyes összetevőjű hulladékok. Nem szállítható el továbbá háztartási hulladék, építési törmelék, autó alkatrészek, állati tetemek, zöldhulladék.

A meghirdetett lomtalanítási tárgyakon kívül az egyéb hulladékokat – kommunális, és építési – a szolgáltató csak külön térítési díj ellenében szállítja el.

Ajánljuk még

Tájékoztatás a társadalmi egyeztetésről

Ecséd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének .../2024. (...) önkormányzati rendelete a közterületi térfigyelő kamerarendszerről: Tájékoztatás a társadalmi egyeztetésről Tájékoztatás Ecséd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének .../2024. (...) önkormányzati...