M
Elektronikus ügyintézés

Mizu Ecséd adatkezelési tájékoztató

Mizu Ecséd? adatkezelési szabályzat

Ez az adatvédelmi szabályzat leírja az Ön adatainak gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó irányelveinket és eljárásainkat, amikor Ön a Szolgáltatást használja, és tájékoztatja Önt az Ön adatvédelmi jogairól és arról, hogy a törvény hogyan védi Önt.

Személyes adatait a Szolgáltatás biztosítására és fejlesztésére használjuk. A Szolgáltatás használatával Ön beleegyezik az információk gyűjtésébe és felhasználásába a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban.

Értelmezés és definíciók

Értelmezés

Azok a szavak, amelyek kezdőbetűjét nagybetűvel írják, a következő feltételek mellett határozzák meg a jelentésüket. A következő meghatározások jelentése ugyanaz, függetlenül attól, hogy egyes vagy többes számban szerepelnek.

Definíciók

A jelen Adatvédelmi szabályzat céljaira:

  • Alkalmazás: az Ecséd Községi Önkormányzat által biztosított, Ön által bármely mobileszközre letöltött Mizu Ecséd? nevű szoftver.
  • A Társaság (a jelen adatkezelési szabályzatban „Vállalat”, „Mi”, „Mi” vagy „Mi” néven) a továbbiakban: Ecséd Községi Önkormányzat, 3013 Ecséd, Szabadság u. 139.
  • Ország: Magyarország
  • Az eszköz minden olyan eszközt jelent, amely hozzáférhet a Szolgáltatáshoz, például mobiltelefon vagy digitális táblagép.
  • Személyes adat minden olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható egyénre vonatkozik.
  • A szolgáltatás az Alkalmazásra vonatkozik.
  • Szolgáltató minden olyan természetes vagy jogi személy, aki az Ecséd Községi Önkormányzat nevében az adatokat kezeli. Harmadik felekre vagy az Önkormányzat által alkalmazott személyekre utal, akik a szolgáltatás nyújtása érdekében biztosítják az adatok elemezhetőségét, hirdetések megjelenítését stb.
  • A használati adatok automatikusan gyűjtött adatokra vonatkoznak, amelyek a Szolgáltatás használata során keletkeznek (például megtekintett alkalmazás képernyők).
  • Ön a Szolgáltatáshoz hozzáférő vagy használó magánszemélyt, vagy azt a társaságot vagy más jogi személyt jelenti, amelynek nevében az adott személy hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy használja.

Személyes adatok gyűjtése és használata

Adatok típusai és céljai

Tevékenység Használati adatok gyűjtése anonim módon. Összegzett adatok az applikáció használatáról, mely az egyes funkciók népszerűségének monitorozására továbbá a későbbi fejlesztési irányok meghatározására szolgál.
Alkalmazásadatok és –teljesítmény Az alkalmazás összeomlásnaplójából származó adatok gyűjtése stabilitás biztosítása céljából.
Eszköz- vagy egyéb azonosítók Firebase által használt azonosító és hirdetési azonosító használata. Előbbiekben említett analitikai vizsgálatokhoz és marketing célú hirdetések megjelenítéséhez.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, forduljon hozzánk:

  • Emailben: ecsed.onk@ecsed.hu