Álláspályázat-jogi ügyintéző

on

Heves Megyei Önkormányzati Hivatal

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Heves Megyei Önkormányzati Hivatal
Jogi és Szervezési Osztály

jogi ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű 3 év –ig tartó közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Heves megye, 3300 Eger, Kossuth Lajos utca 9.

Ellátandó feladatok:

A Heves Megyei Önkormányzati Hivatal Ügyrendjében a Jogi és Szervezési Osztály részére megállapított feladatok ellátásában való részvétel, így különösen: A Heves Megyei Önkormányzat Közgyűlése és bizottságai részére előterjesztések készítése. A Heves Megyei Önkormányzat Közgyűlésének tisztségviselői, valamint a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői részére összefoglalók, tájékoztatók,elemzések készítése. Közreműködés a Heves Megyei Önkormányzat Közgyűlése rendeletei és közgyűlési határozatai, a főjegyző és a megyei közgyűlés elnökének normatív utasításai jogi szempontból történő előkészítésében, hatályosulásuk és végrehajtásuk rendszeres ellenőrzésében. Részvétel a Heves Megyei Önkormányzatot és a Heves Megyei Önkormányzati Hivatalt érintő jogügyletek előkészítésében, azok jogszerűségének véleményezésében. A Heves Megyei Önkormányzat és Heves Megyei Önkormányzati Hivatal jogi képviseletének ellátása hatóságok, más szervezetek előtt. Közreműködés a Heves Megyei Önkormányzat tulajdonosi részvételével működő gazdasági társaságokkal kapcsolatos jogi feladatok ellátásában. Közreműködés a Heves Megyei Önkormányzat és a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal (köz)beszerzéseivel kapcsolatos jogi és koordinációs feladatok ellátásában. Vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos adminisztratív teendők ellátása. Részvétel pályázatok írásában, projektek lebonyolításában.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

 1. melléklet: 22. Jogi és perképviseleti feladatkör, 24. Koordinációs feladatkör

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései , valamint a(z) a Közszolgálati szabályzat, Heves Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2012. (III. 30.) önkormányzati rendelete a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvénynek a Heves Megyei Önkormányzati Hivatalnál történő végrehajtásáról az irányadók.               

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság,
 • Cselekvőképesség,
 • Büntetlen előélet
 • Egyetem, jogász végzettség,
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • közigazgatásban szerzett szakmai tapasztalat és gyakorlat
 • jogi szakvizsga
 • közigazgatási szakvizsga

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 •  szakmai önéletrajz a közszolgálati személyügyi nyilvántartásra és statisztikai adatgyűjtésre, a közszolgálati alkalmazottak és a munkavállalók személyi irataira vonatkozó szabályokról, valamint a kormányzati igazgatási szervek álláshelyeinek nyilvántartásáról szóló 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti adattartalommal
 • Végzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolata.
 • Három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás annak igényléséről.
 • Nyilatkozat arról, hogy a pályázati eljárásban résztvevő személyek megismerhetik a pályázat tartalamát, a pályázó adatait.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 18.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Kuruczné dr. Farkas Zita nyújt, a +36 30 207 5060 -os telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük