Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételi lakossági adatgyűjtés

on

A Központi Statisztikai Hivatal Ecséd településen a hivatal elnöke által 2021-re engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. A felvételek Országos statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételi- havi rendszerességű

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a STATEK Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. a járványügyi helyzetre tekintettel az adatszolgáltatóknak felajánlják a telefonon keresztüli válaszadást, valamint egyes adagyűjtéssel kapcsolatban kérik, hogy a kérdőívek weben történő kitöltését részesítsék előnyben.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 08:00 és 16:00 óra között, pénteken 08:00 és 12:00 óra között a +36 80 200 766 (3-as mellék) telefonszámon, illetve  a lakinfo@ksh.hu email címen adnak további felvilágosítást.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtés menüpont nyújt tájékoztatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük