Tájékoztatás a Hatvani Járási Hivatal ügyfélfogadási rendjével kapcsolatban

on
  1. november 11-től az alábbi korlátozó intézkedések kerültek bevezetésre: A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében kizárólag előzetes időpontfoglalással lehet ügyeket intézni a kormányablakokban és a járási hivatalok ügyfélszolgálatain.

A kormányablakokba történő időpontfoglalásra az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve a 24 órában, ingyenesen hívható 1818 telefonszámon van lehetőség. Az interneten elérhető Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban az ügyfelek ügyfélkapu regisztráció nélkül is foglalhatnak időpontot. Ez alól kivételt képeznek a gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos ügykörök. Javasoljuk, hogy az ügyfélkapuval rendelkező állampolgárok elsősorban a megújult magyarorszag.hu oldalon elérhető online ügyintézési lehetőségeket, illetve az e-papír szolgáltatást vegyék igénybe. Az ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfelek számos ügyben postai úton is leadhatják kérelmüket. További információkért keressék fel a kormanyhivatal.hu oldalt, valamint hívják a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonalat.

A Hatvani Járási Hivatal ügyfélszolgálatait az alábbi elérhetőségeken kereshetik fel az ügyfelek:

– hatósági ügyek:             +36 37/795-078; +36 37/795-080           hatosag.hatvan@heves.gov.hu

– szociális ügy:                  +36 37/795-075, +36 37/795-102           hatosag.hatvan@heves.gov.hu

– gyámügy:                          +36 37/795-071                                                   gyam.hatvan@heves.gov.hu

– népegészségügy:         +36 37/795-072                                                   nepeu.titkarsag.hatvan@heves.gov.hu

– foglalkoztatási ügy:     +36 37/341-301                                                 fogl.hatvan@heves.gov.hu

Az ügyintézők és ügyfelek biztonsága érdekében továbbra is kizárólag szájat és orrot takaró maszkban szabad tartózkodni az ügyfélszolgálatokon. Az ügyféltérben várakozni nem lehet, ezért kérjük, hogy az ügyintézésre kizárólag az érintett ügyfél jelenjen meg, kísérő csak szükség esetén –amennyiben az érintett cselekvőképességében vagy mozgásában korlátozva van – tartózkodhat az épületben.

Az elkészült okmányok személyes átvételére november 11-ét követően csak a jogszabályban előírt, indokolt esetben lesz lehetőség, erről az ügyintézés során tájékoztatást kapnak az ügyfelek.

A 2020. március. 11. és június 18. közötti veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok változatlanul 2020. december 15-ig érvényesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük