Települési óvoda és iskolakezdési támogatás

Ecséd Községi Önkormányzat jövedelemvizsgálat nélkül évi egyszeri

  • 10 000 Ft/gyermek összegű Települési óvodakezdési támogatást biztosít az Ecséd közigazgatási területén bejelentett lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező szülőnek, akinek óvodás gyermeke(i) van(nak),
  • 10 000 Ft/tanuló összegű Települési iskolakezdési támogatást biztosít az Ecséd közigazgatási területén bejelentett lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező szülőnek, akinek általános iskolás gyermeke(i) van(nak, illetve
  • 15 000 Ft/tanuló összegű támogatást, akinek első nappali képzésen középfokú tanulmányokat folytató gyermeke(i) van(nak).

A Települési óvoda illetve iskolakezdési támogatás iránti igényét a szülő formanyomtatványon nyújthatja be, mely igényelhető személyesen az Ecséd Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának titkárságán , vagy letöltheti a www.ecsed.hu oldalról.

A jogosultságot igazolni kell azon szülőnek:

  • akinek gyermeke(i) nem az Ecsédi Gyöngyszem Óvoda és Kölyök Minibölcsődében vesznek részt az óvodai nevelésben. Az óvodalátogatási igazolást csatolni kell a kérelemhez.
  • akinek gyermeke(i) nem az Ecsédi Richter Gedeon Általános Iskolában folytat(nak) általános iskolai tanulmányokat. Az iskolalátogatási igazolást csatolni kell a kérelemhez.
  • Akinek első nappali képzésen középfokú tanulmányokat folytató gyermeke(i) van(nak). Az iskolalátogatási igazolást csatolni kell a kérelemhez.

A támogatás augusztus 15-től október 31-ig, igényelhető. A határidő jogvesztő. A Települési óvoda- illetve iskolakezdési támogatás átvétele készpénzben Ecséd Községi Önkormányzat Pénzügyi Osztályán, vagy a kérelemben megjelölt bankszámlaszámra utalással történik.

Letölthető kérelmek:

Iskolakezdési támogatás (Letöltés)

Óvodakezdési támogatás(Letöltés)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük